Kids Connection

Het concept van de fotoserie 'Kids Connection' is dat aan één zijde van de foto de verbinding met de moeder wordt weergegeven en aan de andere zijde die met de vader. Daar tussenin bevindt zich een portret van uw kind of kinderen. Het uitgangspunt bij het maken van de foto is een ongedwongen sfeer, zodat u de spontaniteit en vrijheid van de kind(eren) terug ziet in het resultaat. Om deze reden maak ik de foto bij u thuis. Voor de foto zijn diverse artikelen nodig. Door de foto bij u thuis te maken hoeft er niet gesjouwd te worden. Er moet dan natuurlijk wel een geschikte ruimte zijn. Bij voorkeur een lege wand van minimaal drie meter en een mooie vloer.

Werkwijze

  1. Voorafgaand aan de opname bespreken we hoe we de connectie tussen vader en moeder het leukst kunnen verbeelden. We bepalen welke artikelen hiervoor nodig zijn. Ik kan dan tevens zien of de opnameruimte geschikt is.
  2. Vervolgens maken we een afspraak voor de opname. Opnamedagen: vrijdag, zaterdag, zondag. Andere dagen in overleg.
  3. Op de dag van opname zorgt u dat alle artikelen aanwezig zijn.
  4. Inclusief opbouwen en afbreken van de verlichting duurt de opname ongeveer een uur.
  5. Na de opname worden de gemaakt foto’s verwerkt tot het uiteindelijke beeld. Deze beeldbewerking kost veel tijd. Gemiddeld is het resultaat in de vorm van een digitaal bestand twee weken na opname gereed. U bent vrij deze bestanden op welke manier dan ook te gebruiken*. Natuurlijk kan ik de bestanden ook op professionele wijze laten afdrukken.

Meer informatie over het afdrukken van foto's.
Een offerte aanvragen