GROEPEN, GEZINS- EN FAMILIEPORTRETTEN

Een portret is een fraai cadeau voor vrienden of familie. Een goed familieportret geeft niet alleen de personen weer maar zegt ook iets over wie zij zijn. Bij het maken van de foto is een ongedwongen sfeer heel belangrijk, zodat je spontaniteit en vrijheid terugziet in het resultaat. Een goed persoonlijk contact en samenwerking is daarbij een voorwaarde. Daarom is een vrijblijvend orienterend gesprek altijd de eerste stap.

WERKWIJZE

  1. Gezamenlijk verkennen we uw wensen en vertalen deze naar creatieve mogelijkheden om de foto te maken. Daarbij bepalen we tevens de opnamelocatie. Voor de opnamelocatie zijn er twee mogelijkheden:

    • Binnen: Dit kan bij u thuis of ieder andere locatie zijn. Binnen heeft het voordeel dat de de omgeving vertrouwd is zodat we op het gemak ongedwongen foto's kunnen maken.

    • Buiten: Op een geschikte door u gekozen locatie. Alles kan; stad, bos strand. Buiten heeft het voordeel dat we de locatie kunnen gebruiken voor het verhaal bij de mensen op het portret. Buiten fotograferen heeft helaas ook een nadeel. Het weer is vaak onvoorspelbaar. Daarom houd ik ervan om een plan-B achter de hand te houden. Bijvoorbeeld een binnenlocatie of alternatieve datum.

  2. Nadat we het beeld en de locatie hebben bepaald stemmen we tijdstip en tijdsduur van de opname af. Opnamedagen: vrijdag, zaterdag, zondag. Andere dagen in overleg.

  3. Tijdens de opname maken we zoveel foto's. In het geval van een groeps- of familieportret maken we ook foto's van individuele gezinnen en/of personen.

  4. Na de opname maak ik zo snel mogelijk een voorselectie. De geselecteerde beelden worden op een alleen voor u toegankelijke onderdeel van deze website geplaatst. Via deze fotopagina kunt u de uiteindelijke beelden kiezen De beelden van uw keuze worden vervolgens geretoucheerd en eventueel naar wens bewerkt.

  5. Hierna zijn de beelden gereed in de vorm van een digitaal bestand. De bestanden kunt u zelf afdrukken. Natuurlijk kan ik de bestanden ook op professionele wijze laten afdrukken.

Meer informatie over het afdrukken van foto's.
Een offerte aanvragen.