Mag uw koor gehoord worden? Laat het zien!

Zingen maakt gelukkig. Als u in een koor, kwartet of ander ensemble zingt, weet u dat uit eigen ervaring. En wat het kost om samen een mooi geluid op te bouwen, weet u ongetwijfeld ook. Songs instuderen, repeteren: er gaan heel wat uren in zitten. Maar straks, als uw koor ergens op een podium staat, bent u dat waarschijnlijk allemaal vergeten.

Elk koor wil immers van zich laten horen. Optreden voor publiek is de mooiste beloning voor al dat oefenen. Bovendien is het, zowel voor amateur- als professionele zanggroepen, een belangrijke bron van inkomsten.

Professionele foto's

Maar hoe kom je aan boekingen? Daarvoor is slimme promotie nodig. Om je te laten horen, zul je je eerst moeten laten zien. Op de website, op flyers, maar ook op Facebook en Twitter bijvoorbeeld. En dan bij voorkeur met publiciteitsfoto's die uw koor optimaal in beeld brengen. Professionele koorfoto's, die het karakter en de kwaliteit van uw zanggroep weerspiegelen.

Beeldmaker Hans Martens heeft behoorlijk wat ervaring opgebouwd met het fotograferen van diverse koren en ensembles. Hij weet waar een effectieve publiciteitsfoto aan moet voldoen. Zo fotografeert hij groepen op de locatie die het best bij hen past. Mag uw koor ook gezien worden? Laat een koorfoto maken dat uitstraalt wat u wilt en wie u bent.

  • For Now
  • Hanfris Quartet
  • The Skylinesisters
  • Mainport Barbershop Singers
klik op de foto voor meer voorbeelden.

Op de koorfoto hierboven: 4Now, Hanfris Quartet (tijdens EBC), The Skyline Sisters, Mainport Barbershop Singers.