Beeldmaker Fotografie Blog

European Barbershop Convention 'Afterglow' foto impressie

De European Barbershop Convention 2013 zit er weer op. EBC-2013 is een event waarbij internationale barbershop koren en kwartetten met elkaar de competitie aangaan. Daarnaast was het een feestelijke gebeurtenis met shows en gastoptredens van bijvoorbeeld OC-Times en Vocal Six. Zoals gebruikelijk werd iedere conventiedag afgesloten met de beroemde 'afterglow' tot in de late uurtjes.

Ik ben op woensdagavond met fotograferen gestart en gestopt op zaterdag rond lunchtijd, waarna fotograaf Remco Heerooms het heeft overgenomen. Het was een buitengewoon vermoeiende klus, vroeg op en laat naar bed maar fantastisch om te doen en allemaal door de camera te mogen zien vanaf het beste plekje in de zaal, recht voor het podium. Vooral de kwartetten hebben mijn hart gestolen. Ongelofelijk knap om a-capella zang, acteren en veelal humor te combineren.

barbershop quartets, OC-Times, Mood, The Hanfris Quartet, Pastor Hannes Kör,

De fotoreportage die Remco en ik van 14 tot 17 maart hebben gemaakt omvat duizenden foto's. Alle foto's verschijnen integraal op de Holland Harmony website. Via mijn website kan je een aantal hoogtepunten terugkijken. Volg de onderstaande links.

Pictures of the European Barbershop Convention page-1
Pictures of the European Barbershop Convention page-2

Plaats reactie