Portfolio foto. Links familiefoto op locatie van twee maal een gezin op een stijger. Rechts een babyfoto van een baby over de schouder van de moeder.

Een foto is een moment gevangen in licht, schaduw en creativiteit. Of het nu gaat om een portret in de studio, een familiefoto thuis of op een door jou gekozen locatie, een reportage, of misschien wel iets heel anders, altijd zal ik proberen jouw verhaal tot uitdrukking te brengen in de beelden die ik maak. Onder familiefoto's en overigen vind je een aantal voorbeelden. 

Op zoek naar een blijvende herinnering en een leuke ervaring? Neem dan contact met mij op via telefoon of het contactformulier.

 

Beeldmaker.nl is een website van Hans Martens Fotografie. Ik maak familiefoto's van onder andere gezinnen, families, ouders en kinderen. Daarnaast fotografeer groepsportretten en maak ik privé- bedrijfsreportages. Ook voer in opdracht beeldbewerking en fotorestauratie uit. Mijn klanten komen uit Zuid Holland, onder andere uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Capelle aan de IJssel, Hillegersberg, Bergschenhoek, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Hoogvliet, Spijkenisse, Delft, Pijnacker en Zoetermeer.